Een engel op je pad

Ontmoetingen met engelen

Begin mei 2023 is mijn 14e boek verschenen, een boek over hedendaagse ontmoetingen met engelen. De titel 'Elke week een engel' geeft aan dat er 52 'engelenverhalen' in opgenomen zijn, voor elke week een verhaal. Bij alle ervaringsverhalen heb ik een passend gedicht gemaakt. Het boek is uitgegeven door Ekklesia, de uitgeverij die al vier boeken van mij publiceerde.

Oproep

Heb jij ooit een engel ontmoet? Die vraag was de start voor dit boek. De vraag was te horen in ons kerkblad Moza├»ek, op Facebook, LinkedIn en in persoonlijke gesprekken. Zo heb ik 52 verhalen ontvangen die ik geredigeerd heb. 

Bijzondere ontmoetingen

Als vervolg denk ik aan een boek waarin mensen hun ervaringen delen rond mensen die onverwacht op hun pad komen. Misschien als een reddende engel, waardoor je kunt zeggen: 'Jij bent echt een engel!' is dan vaak de reactie, maar het gaat daarbij om gewone mensen van vlees en bloed. Ook kan het een ontmoeting zijn die ergens bij bepaalt en je mogelijk op een ander spoor zet.

Vervolg op 'Elke week een engel'

Tevens werk ik aan een tweede boek over ontmoetingen met 'hemelse' engelen. Als reactie op de verhalen in 'Elke week een engel' ontvang ik namelijk verhalen van mensen, die soms voor het eerst hun eigen ontmoeting met een engel delen.

Verhaal delen

Wil je jouw verhaal delen als bijdrage voor mijn boek, weet dan dat ik behoedzaam en vertrouwelijk omga met je ervaring en de tekst zorgvuldig met jou afstem. Ik gebruik alleen voornamen. Desgewenst kun je ook je verhaal met een zelfgekozen pseudoniem laten opnemen in het boek. Voorop staat dat jij je veilig moet voelen bij het vertellen en publiceren van je verhaal. Met jouw bijdrage help je anderen die bemoedigd kunnen worden door je ervaring. 

Je kunt contact met mij opnemen via de contactpagina van deze website. Vast bedankt!

Contactpagina